Ремонт зарядних станцій EcoFlow

Професійний ремонт зарядних станцій EcoFlow (ЕкоФлоу) у Києві. Завдяки нашим майстрам ваше обладнання буде відремонтовано професійно та якісно. На всі види робіт надаємо гарантію. Транспортування до сервісного центру можливо нашими зусиллями.

Ремонтуємо будь-які поломки зарядних станцій EcoFlow, які виникають від чого завгодно і після різних “експериментів” із ними щодо підключення до проводки.

Також, зарядну станцію можна пошкодити, якщо підключити несправний пристрій, який має проблеми з первинним контуром блоку живлення. Ми, знову ж таки, отримаємо дефект “нема зарядки від 220В і немає видачі 220В”. Тому підключайте до станції тільки ті пристрої, що ви точно знаєте про їхню повну працездатність.

Ремонтуємо та відновлюємо станції після інших майстерень, але, на жаль, це часто вимагає більше часу.

За роки роботи з цими станціями ми вміємо їх прошивати – безпосередньо плати управління та силові плати. Маємо базу прошивок, яка постійно збільшується. І в цьому напрямку ми маємо мало конкурентів.

Надійність, професіоналізм та оперативне обслуговування – ось те, що ви отримаєте, звернувшись нашого сервісного центру “РЕМОНТНА МАЙСТЕРНЯ”. Довірте свої зарядні станції досвідченим майстрам, і вони знову працюватимуть бездоганно!

Зробіть правильний вибір – зверніться до професіоналів в області ремонту зарядних станцій EcoFlow (ЕкоФлоу) у Києві та переконайтесь у якості роботи та чудовому сервісі!

Найменування робітВартість робіт з ремонту зарядних станцій EcoFlow (без запасних частин)
Діагностикавід 750 грн.
Ремонт інверторавід 1400 грн.
Ремонт плати керуваннявід 1400 грн.
Ремонт ланцюга живленнявід 1400 грн.
Заміна LCDвід 900 грн.

Отримати необхідну консультацію можна, зателефонувавши за номерами (073) 636-23-23 або написавши на пошту rem6362323@gmail.com